Mulţumesc, Doamne, că și astăzi am văzut lumina zilei. Mulţumesc că sunt viu, că sunt sănătos, că toţi cei dragi sunt lângă mine. Mulţumesc, Doamne, pentru această nouă şansă şi te rog să-mi păzeşti pașii şi astăzi. Iartă, Doamne, greşelile mele. Nu mă părăsi nici astăzi, Doamne, te rog! Amin!

Rugăciunea de Luni: Mulţumesc, Doamne!

Rugăciunea de Luni: Mulţumesc, Doamne!
Rugăciunea de Luni: Mulţumesc, Doamne!
Împreună, să ne hrănim sufletele și să ne întărim credința, călăuziți de lumină și iubire în această călătorie spirituală către liniște și înțelepciune.
Împărtășiți gândurile, citiți rugăciunea de luni din acestă frumoasă imagine, încurajați-vă reciproc și căutați pacea și înțelegerea în această zi de început.
532 0 0
Descarcă imaginea Trimite pe facebook Trimite pe WhatsApp Trimite pe Twitter Pin It Trimite pe Viber
Fie ca această rugăciune de luni cu cu textul frumos Mulţumesc, Doamne, că și astăzi am văzut lumina zilei. Mulţumesc că sunt viu, că sunt sănătos, că toţi cei dragi sunt lângă mine. Mulţumesc, Doamne, pentru această nouă şansă şi te rog să-mi păzeşti pașii şi astăzi. Iartă, Doamne, greşelile mele. Nu mă părăsi nici astăzi, Doamne, te rog! Amin! să vă ofere confortul și ghidarea de care aveți nevoie pentru a aborda cu încredere toate provocările și binecuvântările săptămânii care începe.

Confidentialitate 
© mesajefrumoase.com. All Rights Reserved.