Tatăl nostru care eşti în ceruri, sfinţească-se numele Tău, vie împărăţia Ta, facă-se voia ta, precum în cer aşa şi pe pământ. Pâinea noastră cea de toate zilele, dă-ne-o nouă astăzi şi ne iartă nouă greşelile noastre precum şi noi iertăm greşiţilor noştri şi nu ne duce pe noi în ispită ci ne izbăveşte de cel rău. Că a Ta este împărăţia şi puterea şi slava, Acum şi pururea şi în vecii vecilor, Amin.

Rugăciunea de Luni Seara: Rugăciunea Tatăl nostru

Tatăl nostru: Rugăciunea Tatăl nostru
Rugăciunea de Luni Seara: Rugăciunea Tatăl nostru
Împreună, să ne hrănim sufletele și să ne întărim credința, călăuziți de lumină și iubire în această călătorie spirituală către liniște și înțelepciune.
Împărtășiți gândurile, citiți rugăciunea de luni din acestă frumoasă imagine, încurajați-vă reciproc și căutați pacea și înțelegerea în această zi de început.
313 0 0
Descarcă imaginea Trimite pe facebook Trimite pe WhatsApp Trimite pe Twitter Pin It Trimite pe Viber
Fie ca această rugăciune de luni cu cu textul frumos Tatăl nostru care eşti în ceruri, sfinţească-se numele Tău, vie împărăţia Ta, facă-se voia ta, precum în cer aşa şi pe pământ. Pâinea noastră cea de toate zilele, dă-ne-o nouă astăzi şi ne iartă nouă greşelile noastre precum şi noi iertăm greşiţilor noştri şi nu ne duce pe noi în ispită ci ne izbăveşte de cel rău. Că a Ta este împărăţia şi puterea şi slava, Acum şi pururea şi în vecii vecilor, Amin. să vă ofere confortul și ghidarea de care aveți nevoie pentru a aborda cu încredere toate provocările și binecuvântările săptămânii care începe.

Confidentialitate 
© mesajefrumoase.com. All Rights Reserved.