Doamne ajută la toată lumea. Ai grijă de mine, de familia mea, de copiii mei. Ajută-ne să fim sănătoși, să avem spor și dă-ne un dram de credință pentru a putea sluji Tatălui și Fiului și Duhului Sfânt. Amin.

Rugăciunea de Vineri: Doamne ajută la toată lumea

Rugăciunea de Vineri: Doamne ajută la toată lumea
Rugăciunea de Vineri: Doamne ajută la toată lumea
Vinerea este adesea privită ca o zi de finalizare și reflecție, când ne oprim pentru a ne aduce aminte de călătoria noastră și pentru a ne exprima mulțumirea pentru darurile și provocările pe care le-am întâlnit.
Fie ca rugăciunea de vineri din această frumoasă imagine să aducă pace și armonie în inimile și sufletele noastre, pregătindu-ne să primim cu bucurie și încredere ziua de odihnă ce vine.
268 0 0
Descarcă imaginea Trimite pe facebook Trimite pe WhatsApp Trimite pe Twitter Pin It Trimite pe Viber
Această rugăciune de vineri cu textul frumos Doamne ajută la toată lumea. Ai grijă de mine, de familia mea, de copiii mei. Ajută-ne să fim sănătoși, să avem spor și dă-ne un dram de credință pentru a putea sluji Tatălui și Fiului și Duhului Sfânt. Amin. ne îndeamnă să ne amintim de binecuvântările și realizările săptămânii care a trecut, să ne exprimăm recunoștința pentru călătoria noastră și să ne rugăm pentru odihnă și regenerare în weekendul ce urmează.

Confidentialitate 
© mesajefrumoase.com. All Rights Reserved.